Početak Gradske vesti Tijana Bogićević oduševila Novosađane koncertom na otvorenom

Tijana Bogićević oduševila Novosađane koncertom na otvorenom

22
0

Pop zvezda Tijana Bogićević priredila je spektakularan koncert na krovu tržnog centra Promenada, oduševivši svoje sugrađane 21. juna. Svojim izvanrednim glasom i prelepim ljubavnim pesmama, po kojima je poznata, Tijana je priredila nezaboravnu noć pod otvorenim nebom. Koncert je započela pesmom „Krila od dima“, koja joj je donela pobedu na Beogradskom proleću 2023. godine. U toku dva sata izvodila je hitove kao što su „Čudo“, „Veliki prasak“, „Javna tajna“, „Stoti dan“, „Razočarao“, „Samo ne ćuti“, „U redu“, „Ponovo“, „Gotovo“, „Bezuslovno“ i „Tražim“.

Tokom koncerta, Tijana je priredila iznenađenje kada je na binu pozvala Jelenu Đurić, koja je nedavno impresionirala publiku u Kragujevcu spontanim izvođenjem pesme „Širina“. Ovaj koncert bio je deo proslave Svetskog dana muzike i početka leta.

Tijana Bogićević je jedna od retkih domaćih umetnica koja redovno nastupa širom Srbije, a njeni pop hitovi na Jutjubu beleže preko 20 miliona pregleda. Do sledećeg koncerta, Tijana planira objavu live albuma i snimka sa koncerta u Beogradu, te nastavak rada na novom albumu, najavljenom pesmama „Krila od dima“ i „Kad odem“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here