TROLOVI donose šarenu žurku uz poklone, karaoke i radionicu u Areni

Bioskop Arena Cineplex postalje kraljevstvo Trolova tokom Porodičnog vikenda, 28. i 29. oktobra, uz poklone, karaoke party i kreativnu radionicu. Ulaznice u prodaji!

U subotu, 28. oktobra, najmlađe očekuje “Oblutak” besplatna kreativna radionica od 15h od 17h. Svako dete koje pogleda animiranu avanturu “Trolovi: Bend na okupu” dobija poklon od Octopus by Univerzal ili sličice sa omiljenim Trolovima.*

U nedelju, 29. oktobra, očekuje nas prava KARAOKE ŽURKA uz posebnu scenografiju inspirisanu filmom u “360 video selfie” kabini u kojoj će svi moći da snime svoj muzički video i odmah ga preuzmu kao svoju nezaboravnu uspomenu. Mališani će i ovog dana dobiti na poklon samolepljive sličice sa Trolovima.

Nakon dva filma, Maka i Zakeralo sada su zvanično, konačno, par! Dok se zbližavaju, Maka otkriva da Zakeralo ima tajnu prošlost. Nekada je, sa svoja četiri brata, bio deo njenog omiljenog benda Brozon. Oni su se raspali kada je Zakeralo bio beba, a on od tada nije video svoju braću. Ali, kada je njegovog brata Flojda, zbog neverovatnog muzičkog talenta, kidnapovao par podlih pop zvezda zlikovaca, Zakeralo i Maka kreću na izazovno i emotivno putovanje, kako bi ujedinili braću i spasili Flojda od sudbine, koja je gora čak i od mračne pop kulture.

Pozivamo porodice, najmlađe i odrasle ljubitelje filma da nam se pridruže, jer ćemo se tokom Porodičnog vikenda smejati, pevati i šaliti kao nikada do sada!

Ulaznice su dostupne na blagajni bioskopa, putem sajta i aplikacije Arena Cineplex!