Početak novac Učitelj iz Kikinde osvojio stan u Beogradu

Učitelj iz Kikinde osvojio stan u Beogradu

29
0

Nezaposleni učitelj iz Kikinde, Dobrivoj Martonoši, osvojio je dvosobni stan u Beogradu u nagradnoj igri ‘Uzmi račun i pobedi’. Izvlačenje nije direktno pratio, ali je vest o dobitku saznao od koleginice. Martonoši ističe da je ovo iznenađenje došlo u pravom trenutku, pomažući mu da reši materijalne izazove.

Nakon što nije imao priliku direktno pratiti izvlačenje, nezaposleni učitelj Dobrivoj Martonoši (60) iz Kikinde, dobio je neočekivanu vest o osvojenom dvosobnom stanu u Novom Beogradu. Učestvujući u nagradnoj igri ‘Uzmi račun i pobedi’, njegov skenirani račun, među 266 miliona pristiglih, izvukao je džudista Aleksandar Kukolj.

Martonoši je ispričao za Kurir da ga je koleginica obavestila o srećnom dobitku telefonskim pozivom. „Ostao sam zatečen jer sam gledao neki film. Malo sam izvrteo kanale i imao šta da vidim. Da vam kažem iskreno, verovao sam u to da ću biti jedan od srećnih dobitnika. Pre dve nedelje, pošto sam poslao novi račun, rekao sam supruzi Tatjani da ćemo dobiti stan. Obećanje sam morao da ispunim. Veoma smo srećni i stan je došao u pravo vreme. Pomoći će nam da rešimo materijalne probleme“, istakao je Martonoši i otkrio da je poslao ukupno oko 200 računa.

Martonoši je podelio i jedinstvenu životnu teoriju koju naziva „teorija čuda“, tvrdeći da ga život uvek iznenađuje lepim stvarima kada mu je to najpotrebnije. „Zadao sam sebi zadatak da upoznam Aleksandra Kukolja i da mu se lično zahvalim“, zaključio je Martonoši.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here