Početak Politika Uskoro gradnja autoputa Beograd – Zrenjanin i Zrenjanin – Novi Sad

Uskoro gradnja autoputa Beograd – Zrenjanin i Zrenjanin – Novi Sad

116
0

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je na skupu u Zrenjaninu u okviru kampanje “Budućnost Srbije”, da će za manje od godinu dana početi brza gradnja autoputa Beograd – Zrenjanin i Zrenjanin – Novi Sad. Vučić je rekao da će gradnja početi kad budu završene sve potrebne studije, projekti i dozvole i naglasio da će taj autoput doprineti razvoju tog dela Srbije.
“Gledaćemo da ubrzamo sve to i da krenemo u brzu gradnju autoputa Beograd – Zrenjanin i Zrenjanin – Novi Sad, da uvežemo Zrenjanin u veliki prsten i da privlačimo velike investitore”, naveo je Vučić.

Istakao je da će taj autoput puno značiti ne samo za srednjebanatski okrug, već i severnobanatski okrug.

Svi u Beograd 19. aprila, da pokažemo koliko je jaka pristojna Srbija

Vučić je pozvao iz Zrenjanina, sa centralnog skupa u okviru posete Srednjebanatskom okrugu, građane iz tog dela Srbije, ali i cele zemlje, da dođu u Beograd na skup 19. aprila i da pokažu koliko je snažna demokratska, nacionalna, ali i moderna, poštena, pristojna i jaka Srbija.

“Mesecima trpimo – to je naš posao i obaveza da pokažemo demokratsko opredeljenje, trpimo to što nas manjina vređa i govori šta hoće. Ali, kad krenu da prete nasiljem i testerama i vešalima – ne nama, nego narodu celom, onima koji neće da slušaju naloge spolja, moja poruka za sve vas je da ćemo na miran način i cvilizovano da vam odgovorimo”, rekao je on i dodao:

“Da im pokažamo koliko nas je i da ćemo čuvati našu Srbiju od siledžija i nasilnika i da ćemo olovkom i marljivim radom da rešavamo našu budućnost, a ne testerama i vešalima”, rekao je Vučić, povodom najave njegovih političkih protivnika da će radikalizovati proteste.

Tanjug, RTV

Foto: Predsedništvo Srbije

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here