Početak Gradske vesti Uspešan završetak projekta „Čuvanje od zaborava“: premijera online na YouTube kanalu

Uspešan završetak projekta „Čuvanje od zaborava“: premijera online na YouTube kanalu

16
0

Nakon intenzivnog rada i predanosti, projekat „Čuvanje od Zaborava“ stigao je do svog konačnog cilja – uspešnog završetka. Ova inicijativa, koja je imala za cilj promociju i očuvanje bogate tradicije i običaja srpskog naroda putem audio-vizuelnog serijala, pripremila je spektakularnu premijeru svojih finalnih videa online na YouTube kanalu.

Tokom proteklih meseci, tim iza projekta uložio je ogroman trud u istraživanje, snimanje, montažu i produkciju tri video emisije. Ove emisije istraživale su različite aspekte srpske tradicije, običaja i kulturnog nasleđa, pružajući uvid u bogatstvo srpske kulture kroz atraktivne i informativne sadržaje.

Sada, sa završetkom snimanja i montaže, organizacija online premijere izrađenih videa je završena. Planirali smo da ovaj značajan trenutak obeležimo na interaktivan način, omogućavajući publici da uživo prati premijeru putem YouTube kanala.

Premijera je bila prilika da javnost prvi put vidi finalne emisije i da se upusti u dublje istraživanje srpske tradicije i običaja. Gledaoci su imali priliku da uživo prate emitovanje videa i da se uključe u diskusiju putem komentara.

Ova online premijera nije samo prilika za proslavu postignutog, već i za podsticanje dijaloga o važnosti očuvanja i promovisanja srpske kulturne baštine. Kroz ovaj događaj, nadamo se da smo podstakli interesovanje za srpsku tradiciju među publikom i pružili platformu za dalju saradnju i inicijative u ovom domenu.

U ime tima iza projekta „Čuvanje od Zaborava“, zahvaljujemo svima koji su se pridružili online premijeri i podržali našu inicijativu. Vaša podrška nam je bila od velikog značaja u promociji srpske kulture i nasleđa. Vidimo se na budućim projektima!

Projekat se sprovodi od strane Dunavskih vidika,a podržan je od strane Ministarstva spoljnih poslova – Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu.

Gledajte premijeru na sledećem linku:

https://youtube.com/@dunavskividici?si=MuKUd_FNJC6LLkan

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here