Početak Sport Vojvodina osvojila titulu pa otpustila trenera Osmankača

Vojvodina osvojila titulu pa otpustila trenera Osmankača

44
0

Dosadašnji šef struke neće dobiti ponudu da potpiše novi ugovor, što je odlučeno na vanrednoj sednici Upravnog odbora (UO) Vojvodine. „U narednih desetak dana, UO će doneti i odluku o novom šefu stručnog štaba i saradnicima“.

 
Direktor kluba Nikola Salatić kaže da je osnovni cilj ostvaren, ali da je sezona mogla biti i uspešnija.
 
„Bilo je propusta na evropskoj sceni i u kupovima, ali važno je to što su titule vratile Vojvodinu na željeni put. Klub je Osmankača podržao u najtežim trenucima, posle poraza u Tuluzu i u polufinalu Kupa Srbije. Ipak, konstatovano je da su mladi igrači mogli možda više da napreduju, pa je zato i odluka Upravnog odbora takva, kako bismo našli način za njihov još veći napredak i ostvarenje evropskih ambicija“, rekao je on.
 
Sportski direktor Slobodan Boškan je rekao da u klubu već rade na dovođenju novog šefa stručnog štaba.
 
„To mora da bude neko ko će dobro ukomponovati mlade i iskusnije, tako da to bude uspešno na domaćoj i međunarodnoj sceni. Nastavljamo kurs afirmacije mladih igrača, koji treba da stasaju za Vojvodinu i za reprezentaciju“, naglasio je Boškan.
 
Vojvodina je po završetku sezone u klub već dovela dva reprezentativca, tehničara Ivana Kostića i libera Gorana Škundrića.
Autor: 021.rs
 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here