Vučević: U toku je realizacija 4 Ugovora o koncesiji za izgradnju javnih garaža; Neophodno obezbediti više od 400 parking-mesta

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević se danas, 13. maja, sastao s koncesionarima ,,Best in parking“. Tema sastanka bila je realizacija Ugovora o koncesiji za izgradnju javnih garaža.

Posao gradonačelnika je da osluškuje potrebe svojih sugrađana, a u našem gradu koji se užurbano razvija, jedna od važnijih potreba je parking – izjavio je gradonačelnik.

Kako je objavljeno na instagram nalogu gradonačelnika Vučevića,  toku je realizacija 4 Ugovora o koncesiji za izgradnju javnih garaža iza zgrade Banovine, u Ulici Modene, na Trgu republike i u Šafarikovoj, odnosno, o početku izgradnje prve dve garaže (Banovina i Modena).

Važno je da sve pripremimo kako bi Novosađani i njihovi gosti mogli da uživaju u svakodnevnim aktivnostima, a za to je neophodno obezbediti više od 400 parking-mesta. S tim u vezi sam jutros imao sastanak sa koncesionarima „Best in parking“, jer pred nama je veliki izazov, iz kojeg ćemo izaći kao pobednici – zaključio je gradonačelnik

Novi Sad, 3. maj 2022. godine