Vučević: Nije bilo nikakvog zastrašivanja građana

Miloš Vučević je odgovarajući na pitanja da li SNS stoji iza pamfleta i zastrađivanja građana za šta ih optužuje opozicija odgovara.


Nije bilo nikakvog zastrašivanja. Da je bilo zastrašivanja ne bi bilo ovakvih izbornih rezultata. Pokazali smo da smo politički veoma odgovorni i ništa nismo radili što bi narušilo izbornu volju građana. Nezavisni kandidati nisu ni kandidati ni Đilasa ni Jeremiča ni Marinike Tepić iako su oni danima bili u Novom Sadu. Problem je bilo što smo Andrej Vućič i ja obišli ne izborna mesta nego naše naše stranačke prostorije i to dan pred izbore, a ne na dan kad su izbori . Ali nama ne smeta što je Dragan Đilas bio u Novom Sadu i što je bio Boško Obradović ili Marinika Tepić. Mi nemamo problem s tim, neka rade svoj posao – rekao je Vučević i upozorio da su upravo oni bili zastrašivani i da se vodila užasna kampanja protov nas.
On se osvrnuo i na pojedine naslove poput “Novosađani protiv SNS mašinerije!
“Šta mi nismo novosađani, ja nisam iz Novog Sada? Mi ne smemo da nosimo naše flajere i letke jer nekog uznemiravamo? Jesmo nekad rekli da sdugi to ne smeju da rade? Zašto ne smemo da nosimo stranačke pakete našim članovima’ O kakvoj demokratiji onda pričate’ Nemojte da nam zabranjujete da se i mi takmičimo i kandidujemo pa neka građani kažu šta misle. Ponosan sam na ovu stranku i politiku koju vodimo – rekao je gradonačelnik.