Početak Gradske vesti Za vikend na Spensu kongres “Ishrana budućnosti”

Za vikend na Spensu kongres “Ishrana budućnosti”

33
0

Otvaranje će biti simbolično u subotu u pet do dvanaest, a predviđeno je da prvi dan kongresa traje do 20.45 časova. U nedelju program počinje u 10, dok je zatvaranje u 18.45 časova, ulaz za posetioce besplatan

„Ishrana budućnosti”, objasnila je u ime organizatora Ivana Vujasin, predstavlja sveobuhvatan koncept življenja pokrenut od ljudi koji veruju u ideju da su, menjajući sebe, u stanju da promene svet. Kongres je jedinstven događaj koji već osmu godinu zaredom beleži sve veći broj posetilaca jer na specifičan način obrađuje teme koje se tiču zdravijeg i srećnijeg načina života.

Tokom dva dana kongresa biće izloženo više od 80 naučnoistraživačkih radova. Kongres je prepoznatljiv i po organizovanju praktičnih radionica i panel-duskusija, a sve one za cilj imaju da posetiocima na zanimljiv način predstave svaki aspekat zdravog načina života. Prisutnima će se predstaviti 101 predavač, kako iz naše zemlje, tako i iz Republike Srpske, Federacije Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Slovenije, Austrije, Velike Britanije i Kanade.

Izvor Dnevnik

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here