Početak Hronika Žapcu određen pritvor, negirao da je pretukao Milićevića

Žapcu određen pritvor, negirao da je pretukao Milićevića

36
0
Ova mera izrečena mu je zbog bojazni da bi mogao da utiče na svedoke.
 
Na saslušanju, koje je trajalo nešto više od dva sata, Tubić je, kako prenose „Novosti“, negirao da je počinio krivično delo za koje se tereti – nanošenje teških povreda sa smrtnom posledicom. Tvrdio je da sa prebijanjem Milićevića nema nikakve veze i da je u vreme kada je ovaj napadnut, u utorak uveče posle 19 časova, sa jednim poznanikom bio kod advokata.
 
Kazao je da je „teško bolestan posle ranjavanja od pre pet godina i da u takvom stanju nije mogao da napadne i pretuče Milićevića, niti da učestvuje u organizovanju tuče“. 
 
Milićević je, podsećamo, preminuo u Kliničkom centru Vojvodine nakon što je pretučen u blizini sedišta svoje firme na Limanu. Policija je, nakon hapšenja Tubića, saopštila da traga za još tri osobe zbog učestvovanja u prebijanju. 
 
Prema informacijama 021.rs od izvora iz istrage, sumnja se da su ga napali zbog zemljišta na Bulevaru despota Stefana 9, gde se nalazi njegova firma „Kondor“, odnosno prostora koji je bivši kompleks firme „Neimar“. Prema nezvaničnim saznanjima, on je u poslednje vreme dobio više pretnji jer nije hteo da proda to zemljište.

.

 
Izvor: Portal 021