Završavaju se radovi u Ulici Teodora Pavlovića

Grad Novi Sad privodi kraju radove na izgradnji saobraćajnih površina i prateće infrastrukture u Ulici Teodora Pavlovića, stvarajući uslove za sigurnije i ekonomičnije odvijanje saobraćaja.

Radovi su sprovedeni fazno, a nedavno je puštena u saobraćaj deonica od Ulice Braće Krkluš do Ulice Cara Dušana, čime je završena rekonstrukcija cele ulice. Prethodno su obnovljeni kolovoz, pešačke staze, izgrađena su parking mesta, a kompletno su rekonstruisane vodovodna i kanalizaciona mreža na deonici od kraka ka Ulici Olge Petrov do Ulice Braće Krkluš.

Trenutno se na gradilištu izvode radovi na izgradnji nove planirane ulice koja će povezivati Ulicu Olge Petrov i Ulicu Teodora Pavlovića. Ovde su u toku hidro iskopi i postavljanje vodovodnih i kanalizacionih cevi.

Ulica će dodatno biti ozelenjena gde to dozvoljavaju nadzemna i podzemna infrastruktura, pridonošći osveženju i obogaćenju prostora.

Vrednost radova na izgradnji saobraćajnih površina i prateće infrastrukture u Ulici Teodora Pavlovića iznosi 87.598.464,00 dinara. Očekuje se da će svi radovi biti završeni do kraja decembra, obezbeđujući stanovnicima ove ulice prijatniji i funkcionalniji ambijent.