Početak Gradske vesti Završen humanitarni turnir u malom fudbalu

Završen humanitarni turnir u malom fudbalu

122
0

Pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Ivan Siler prisustvovao je finalnoj utakmici 8. humanitarnog turnira u malom fudbalu „Kup Telepa 2022“ koji je održan od 3. do 5. januara, u sali OŠ „Jožef Atila“.

Veoma mi je drago što se ova manifestacija već osmu godinu za redom održava na Telepu i što zabavlja stanovnike ovog dela Novog Sada. Na turniru učestvuju 32 ekipe sa teritorije Grada Novog Sada, koje se takmiče sistemom eliminacija. Sredstva koja se tokom turnira prikupe daju se u humanitarne svrhe – izjavio je Siler

Ove godine prikuplja se novac za petočlanu porodicu Glavić, čiji najmlađi član ide u vrtić, a dva starija brata blizanca učenici su 3. razreda OŠ ,,Jožef Atila”. Njihovi otac i majka su u kratkom vremenskom periodu oboleli od karcinoma i trenutno su na terapiji i bez stalnih prihoda. Želja svih učesnika turnira i organizatora je da im se pomogne u  borbi koju vode protiv teške bolesti – dodao je Ivan Siler.

Pre početka finalne utakmice dečaci iz škole fudbala „Soccer team“ članovima porodice će uručiti kutiju sa prikupljenim novčanim sredstvima.

Novi Sad, 6. januar 2022. godine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here